Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
1. Sarıçam Çalıştayı yapıldı
08 Şubat 2018 / 23:19
1. Sarıçam Çalıştayı yapıldı
Sarıçam Platformu tarafından düzenlenen ve ‘Sarıçam’ın Dünü, Bugünü ve Yarını’ konulu 1. Sarıçam Çalıştayı yapıldı.

Çok sayıda müteahhitin katıldığı çalıştayda ilçenin geleceğiyle ilgili fikir paylaşımında bulunun müteahhitler, platformun çalışmalarına bütün hızıyla devam etmesi kararını aldı.


Halkı Sarıçam’a çekme adına önümüzdeki aylarda bölgede ünlü bir ismin konser vermesinin kararlaştırıldığı programda, çalıştayın ikinci ayağının önümüzdeki mayıs ya da haziran ayında tüm kurumların katılımıyla yapılması kararlaştırıldı.
Çalıştayın açılışında konuşan Sarıçam Platformu Üyesi Funda Girici, platformun Sarıçam’ın geleceğine inanan bir grup müteahhit tarafından kurulduğunu ve amaçlarının ilçeye değer katmak olduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 aylık bir süre içerisinde kamu ve özel sektör kurumlarına yaptıkları ziyaretler ile bölgedeki son durum ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarının altını çizen Girici, sosyal medya ve diğer reklam alanlarındaki çalışmalarla da Sarıçam’ı pozitif anlamda kamuoyuna tanıttıklarını dile getirdi.

Hedeflerin gerçekleştirilmesi noktasında birlikte olmanın önemine değinen Girici, “Bu kısa süre içerisinde birlikte hareket ederek problemlerin üstesinden daha kolay bir şekilde gelebildiğimizi gördük. Yaptığımız çalışmalar sonrası ilçemiz daha önce görmediği hizmetleri görmeye başladı. Bundan sonra da bu birlikteliği daha da sağlamlaştırıp sayımızı artırarak devam ettirmemiz ilçemiz açısından çok önemli” ifadelerini kullandı.

Gönüllü sarıçam sevdalısıyız
Platform Üyesi Dilek Cankoy ise platformun mali yapısı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sarıçam’ın tanıtılması ve hizmetlerin getirilmesi konusunda yaptıkları lobi faaliyetlerinde gönüllülüğü esas aldıklarının altını çizen Cankoy, “Platform olarak Adana’nın imar noktasında geleceğini Sarıçam’da görüyoruz. Günümüzde en büyük problemlerden biri tarım alanlarının imara açılması. Bu yanlışla birlikte geleceğimizi tehlike altına atıyoruz. Sarıçam ise zemininin tarıma müsait olmaması nedeniyle imar noktasında Adana’nın geleceğini teşkil ediyor. Bu noktadan hareketle şehrin Sarıçam tarafına büyümesi her açıdan daha doğru olacaktır” diye konuştu.

Programın sonunda ise Platform Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Güneşer tarafından platform üyesi işadamlarına belgeleri verildi.
Bu haber toplam 1,059 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber